Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a Villa Rustica Pannónia  Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Villa Rustica Pannónia Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Villa Rustica Pannónia Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.villarustica.shoprenter.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése.Minden információ ami a webshopban megjelenik -üzleti titoknak minősül  és ezen információk tovább adása csak  a webshop üzemeltető engedélyével lehetséges. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: Villa Rustica Pannónia Kft.
A szolgáltató székhelye: 1033 Budapest Szentendrei út 93.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@villarustica.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-860948
A szolgáltató adószáma: 12516186-41
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Cégbíróság
A szolgáltató telefonszáma: 06-1-4391634
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu